450 g oreokjeks (evnt. dots kjeks)
100 g smeltet smør
2 pkk Tine kremost naturell
2,5 dl melis
3,5 dl kremfløte
2,5 ss sukker
1 pose sjokolademousse
3 dl melk (til moussen)
Slik gjør du:
Knus kjeksene så mye du klarer, jo mindre de blir, jo lettere er det å smøre de utover i formen.
Smelt smør, bland med de knuste kjeksene.
Smør utover i rundform (24 cm)
Bland kremost og melis med mikser til det blir en kremete masse.
Stivpisk fløte og sukker.
Rør forsiktig inn halvparten av kremen i ostemassen, sett av resten til toppen på kaka.
Smør ostekremen over kakebunnen.
Settes i kjøleskap i 30 minutter.
Lag sjokolademoussen etter anvisning på pakken.
Smør moussen over ostekremen, og sett i kjøleskapet i ca. 1 time.
Ta den andre halvparten av kremfløten som siste lag på kaken.
Pyntes med oreokjeks, sjokoladesaus eller annen pynt.
La kaken stå avkjølt i noen timer før servering, men den er aller best om den står ca ett. døgn før den spises.
NYT!!!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar